Investisseurs
candidats

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

AKKA dans le mone news
e
roumanie AKKA Romserv francais

Cei 80 de colaboratori ai firmei AKKA Romserv lucreaza in principal in ingineria produs/proces. Dar aceasta filiala, cu birouri in Bucuresti si Pitesti, doreste sa se dezvolte rapid in toate meseriile din domeniul ingineriei si al informaticii&sistemelor.

Echipele firmei se ocupa de numeroase proiecte in sectoarele auto, feroviar si industrie.

In pas cu exigentele marilor industriasi, AKKA Romserv a creat o organizatie in corespondenta cu tarile de origine ale clientilor sai:

- Coordonatori in legatura directa cu clientul in tara de origine

- Responsabili tehnici insarcinati sa defineasca cererile si exigentele, sa specifice activitatile, sa valideze realizarile

- Manageri ai Grupului, locuind in Romania, cunoscatori ai asteptarilor clientilor, care asigura legatura tehnica si transferul de competente spre consultanti

- Un sistem permanent de control al calitatii

Un pick-up conceput la nivel mondial

Akka Romserv a lucrat pentru echipamentele exterioare ale unui Pick-up franco-japonez. Provocarea a insemnat coordonarea diversilor participanti ai acestui program, raspanditi in numeroase locatii geografice : o echipa AKKA in Romania, alti experti in ingineria auto in Franta, furnizori repartizati in Europa si uzina de fabricatie din Africa de Sud !
AKKA Romserv a intervenit in dezvoltarea completa a pieselor : de la proiectarea 3D pana la fabricarea lor, trecand prin coordonarea furnizorilor, urmarirea montajului de piese prototip, urmarirea cresterii treptate a productiei si transferul dosarelor spre locul de productie.

 

  Trouver une agence - Contact - Mentions Légales